Comunicate de presă

Rompetrol susţine tabăra de inelare de la Grindul Chituc a Asociaţiei Milvus

Postat la 14 septembrie 2018, ora 14 30

KMG International, prin Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Downstream, a susţinut cea de-a cincea ediţie a taberei de inelare de la Grindul Chituc, proiect dezvoltat în zona protejată a Deltei Dunării, între iulie şi noiembrie, destinat monitorizării, cercetării şi protejării păsărilor migratoare ce traversează România.

Citește mai mult

KMG International - activităţi de rafinare şi trading în creştere în prima jumătate a lui 2018

Postat la 11 septembrie 2018, ora 12 30

Grupul KMG International (KMGI) a înregistrat în prima jumătate a acestui an rezultate financiare şi operaţionale excepţionale, acestea fiind susţinute în special de activităţile de rafinare şi trading cu produse petroliere.

Citește mai mult

365 de zile fără incidente – drumul spre siguranţă 100%

Postat la 06 septembrie 2018, ora 09 15

De-a lungul anilor, respectarea standardelor de siguranţă şi securitate în muncă a fost considerată doar o cerinţă legislativă care stabilea cadrul general pentru gestionarea situaţiilor de securitate. Elementele cheie erau disciplina şi controlul. În acelaşi timp, absenţa incidentelor la locul de muncă a fost considerată un obiectiv de neatins sau, în cel mai bun caz, un vis, spre care ar trebui să tindem.

Citește mai mult

Rompetrol Rafinare, creştere cu 27% a materiilor prime procesate în primul semestru

Postat la 14 august 2018, ora 20 10

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a înregistrat în prima jumătate a acestui an o creştere cu peste 50% a cifrei brute de afaceri faţă de indicatorul atins în perioada similară din 2017.

Citește mai mult