Comunicate de presă

Rompetrol sprijină lupta împotriva COVID-19 în România

Postat la 23 martie 2020, ora 16 33

Rompetrol - KMG International continuă să sprijine sistemul de sănătate românesc în contextul pandemiei de COVID-19, prin donarea de carburant pentru transportul medical de urgenţă, finanţarea cercetării şi achiziţionarea de echipament, kituri de testare şi materiale necesare pentru unităţile medicale din comunităţile unde ne desfăşurăm activitatea.

Citește mai mult

Măsuri preventive luate pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19

Postat la 14 martie 2020, ora 11 30

Grupul KMG International şi-a activat la începutul acestei luni planul de gestionare a situaţiilor de criză, dupa ce a implementat încă de la începutul lunii februarie o serie de măsuri preventive, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial.

Citește mai mult

Revizia generală a rafinăriei Petromidia, programată de Rompetrol Rafinare

Postat la 12 martie 2020, ora 18 30

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, va opri în perioada 13 martie – 30 aprilie 2020 activitatea de producţie a rafinăriei Petromidia Năvodari şi a diviziei de petrochimie, în vederea desfăşurării reviziei generale programate.

Citește mai mult

Rezultate operaţionale record pentru Rompetrol Rafinare în 2019

Postat la 27 februarie 2020, ora 18 22

Rompetrol Rafinare, parte a Grupului KMG International, a reuşit în 2019 să se menţină pe un trend pozitiv al rezultatelor operaţionale, cu valori record la materia primă procesată, producţia de carburanţi şi vânzările pe piaţa internă.

Citește mai mult