Comunicate de presă

Rezultate operaţionale foarte bune pentru rafinăriile Petromidia şi Vega, în primul trimestru din 2019

Postat la 14 mai 2019, ora 19 00

Rompetrol Rafinare, membru al Grupului KMG International, continuă să înregistreze performanţe operaţionale foarte bune la rafinăriile Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti. În primul trimestru al lui 2019, la cea mai mare rafinărie din România şi una dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei au fost procesate peste 1,5 milioane de tone de materii prime, un nivel asemănător celui din primul trimestru al anului trecut.

Citește mai mult

Soluţii de ultimă generaţie pentru transporturile Rompetrol Rafinare

Postat la 06 mai 2019, ora 11 28

Rompetrol Rafinare, membru al grupului KMG International, împreună cu principalul său partner pentru transporturile interne pe căile ferate, Grup Feroviar Român, au implementat cu succes un sistem de monitorizare şi control în timp real al traficului de produse petroliere.

Citește mai mult

Rompetrol trece la Industry 4.0

Postat la 09 aprilie 2019, ora 12 00

Rompetrol Rafinare este aproape de finalizarea implementării primei etape a Advanced Process Control (APC), o soluţie digitală care va permite îmbunătăţirea activităţilor de producţie din rafinăria Petromidia Năvodari. Rafinăria este cea mai mare unitate de profil din România şi una dintre cele mai moderne din regiunea Marii Negre.

Citește mai mult

Olimpiada Naţională de Chimie, susţinută de KMG International

Postat la 21 martie 2019, ora 18 49

KMG International (Rompetrol) este sponsorul principal al celei de-a 53-a editii a olimpiadei de chimie, organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, in perioada 21-25 martie. 350 de elevi din clasele VIII-XII din toată România vor participa la etapa naţională a competiţiei.

Citește mai mult