Comunicate de presă

Începe programul de Internship Rompetrol „Pregătit pentru Carieră”

Postat la 01 august 2022, ora 15 00

KMG International (Rompetrol) lansează a XXII-a ediţie a programului „Pregătit pentru Carieră”, la care vor lua parte 80 de studenţi şi proaspăt absolvenţi, selectaţi în urma unui proces de recrutare complex, desfăşurat în perioada mai – iulie. Timp de două luni, internii vor parcurge module practice şi teoretice, care le vor rafina cunoştinţele din industria de petrol şi gaze.

Citește mai mult

Posibilă suspendare a operaţiunilor CPC

Postat la 06 iulie 2022, ora 16 21

În contextul informaţiilor apărute în spaţiul public privind o posibilă suspendare a operaţiunilor Consorţiului Caspian Pipeline - CPC pe teritoriul Federaţiei Ruse, Grupul KMG International doreşte să precizeze că orice suspendare a activităţilor CPC nu va afecta aprovizionarea cu ţiţei a rafinăriei Petromidia.

Citește mai mult

Rompetrol publică Raportul de Sustenabilitate 2021

Postat la 29 iunie 2022, ora 12 00

Rompetrol publică a opta ediţie a raportului de sustenabilitate, pregătit conform standardelor de raportare internaţionale şi comunică performanţa de mediu, socială, de guvernanţă corporativă şi piaţă a Grupului pentru anul 2021; raportul este auditat de o firmă externă.

Citește mai mult

Instalaţia de Hidrofinare Petrol Motorină (HPM), repusă în funcţiune

Postat la 10 iunie 2022, ora 12 00

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a finalizat recent lucrările de reparaţie a instalaţiei de Hidrofinare Petrol Motorină (HPM), afectată de incidentul tehnic survenit în luna iulie a anului trecut. Unitatea de producţie a fost reabilitată complet, cu echipamente noi, verificate şi autorizate de instituţiile de resort cu atribuţii în domeniu.

Citește mai mult