Comunicate de presă

Rompetrol Rafinare continuă investiţiile în capacităţile de stocare

Postat la 29 noiembrie 2023, ora 15 30

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a finalizat modernizarea a două noi rezervoare din parcul de stocare al rafinăriei Petromidia Năvodari. Investiţia pentru cele două proiecte a fost de aproximativ 6,5 milioane de dolari şi face parte dintr-un program general de mentenanţă, reabilitare şi modernizare a parcului de rezervoare.

Citește mai mult

Rompetrol lansează alături de ARIR primul NFT de tip artă digitală

Postat la 16 noiembrie 2023, ora 12 00

Rompetrol (KMG International) şi Asociaţia Română pentru Relaţia cu Investitorii (ARIR) anunţă lansarea primelor Non-Fungible Token (NFT) din piaţa de capital românească sub forma de artă digitală, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea Asociaţiei ca promotor al celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii.

Citește mai mult

Rezultatele Rompetrol Rafinare, în primele 9 luni ale lui 2023

Postat la 15 noiembrie 2023, ora 18 30

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a obţinut rezultate operaţionale bune în primele 9 luni din 2023, cu peste 3,8 milioane de tone de materii prime procesate în rafinăria Petromidia.

Citește mai mult

Rompetrol - investiţii de 400,000 USD pentru centrul medical din Năvodari

Postat la 25 octombrie 2023, ora 13 30

Rompetrol a dotat Centrul Multifuncţional de Sănătate din Năvodari cu aparatură modernă de radiologie, echipamente medicale complete pentru cabinetul de Obstetrică – Ginecologie şi analizoare de imunologie şi microbiologie necesare laboratorului de analize medicale, pentru a deservi comunitatea de peste 44,000 de locuitori a oraşului.

Citește mai mult