Comunicate de presă

Progres de peste 80% în construcţia centralei pe cogenerare de pe platforma Petromidia

Postat la 21 martie 2023, ora 16 40

Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR) a făcut progrese considerabile în lucrările de punere în funcţiune a centralei pe cogenerare de pe platforma Petromidia, ajungând la peste 80% din totalul operaţiunilor, parte din proiectul început în luna mai 2021.

Citește mai mult

Primele centre de servicii integrate şi benzinării Rompetrol pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu)

Postat la 09 martie 2023, ora 11 30

Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR) şi Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în România, au deschis astăzi primele patru centre de servicii integrate de pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu), în apropierea oraşelor Pecica (km 558+380, stânga şi dreapta) şi Orăştie (km 340+500, stânga şi dreapta). Acestea au fost predate pentru utilare/dotare, operare şi întreţinere de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. către Rompetrol Downstream în baza unor contracte de concesiune de servicii atribuite prin licitaţie publică.

Citește mai mult

Rezultatele financiare preliminare neauditate ale Rompetrol Rafinare, în 2022

Postat la 28 februarie 2023, ora 18 05

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a înregistrat, în 2022, o îmbunătăţire a indicatorilor financiari, ca urmare a marjelor de rafinare europene mai mari comparativ cu anul 2021, susţinute cu un nivel de producţie în creştere.

Citește mai mult

Rafinăria Petromidia a revenit la capacitate optimă de operare

Postat la 06 februarie 2023, ora 14 30

Rafinăria Petromidia Năvodari a revenit la capacitate optimă de operare, în urma finalizării cu succes a operaţiunilor tehnologice programate, derulate de Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol).

Citește mai mult