Comunicate de presă

Reactoare de ultimă generaţie instalate în rafinăria Petromidia

Postat la 29 mai 2024, ora 18 00

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operaţional al rafinăriei Petromidia două reactoare moderne, parte din instalaţia de Hidrofinare Distilat de Vid (HDV), care urmează să atingă parametri operaţionali optimi în cel mai scurt timp.

Citește mai mult

Rezultatele Rompetrol Rafinare în primul trimestru al anului, influenţate de volatilitatea pieţei şi de revizia rafinăriei Petromidia

Postat la 15 mai 2024, ora 18 05

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a înregistrat în primul trimestru din 2024 o cifră de afaceri brută de circa 1,1 miliarde de dolari, în scădere cu 15% faţă de perioada similiară a anului trecut.

Citește mai mult

Rompetrol Rafinare a finalizat revizia generală a rafinăriei Petromidia

Postat la 13 mai 2024, ora 13 00

​​​​​​​Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a început procesele de repornire a instalaţiilor de producţie din rafinăria Petromidia Năvodari, după finalizarea în grafic a lucrărilor de mentenanţă, recertificare şi modernizare a unităţilor. Instalaţiile vor intra etapizat în fluxul de producţie, urmând să ajungă la capacitate optimă în cel mai scurt timp.

Citește mai mult

Rompetrol oferă un loc de joacă comunităţii din Corbu

Postat la 22 aprilie 2024, ora 16 00

Rompetrol a amenajat în Parcul Tineretului din comuna Corbu, judeţul Constanţa un loc de joacă dedicat copiilor comunei cu 6000 de locuitori.

Citește mai mult