Comunicate de presă

Vega Ploieşti, 115 ani de performanţă în industria de rafinare

Postat la 13 noiembrie 2020, ora 18 00

Rafinăria Vega Ploieşti, operată de Rompetrol Rafinare, împlineşte 115 ani de activitate în industria prelucrării produselor petroliere. Cu o istorie bogată şi plină de evenimente care i-au marcat dezvoltarea, unitatea din Ploieşti reprezintă astăzi un reper important în sectorul energetic românesc.

Citește mai mult

Rezultatele Rompetrol Rafinare la 9 luni, în contextul pandemiei şi a volatilităţii fără precedent din piaţa petrolului

Postat la 13 noiembrie 2020, ora 18 00

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a înregistrat, în primele nouă luni din acest an, rezultate financiare în scădere pe fondul influenţelor generate de noul coronavirus, dar şi din cauza volatilităţii fără precedent din piaţa petrolului.

Citește mai mult

Programul de internship derulat de Rompetrol, la final

Postat la 01 octombrie 2020, ora 15 00

Programul de internship „Pregătit pentru Carieră”, derulat de KMG International (Rompetrol) şi ajuns la cea de-a XX-a ediţie, a fost finalizat în cadrul unei gale online. Astfel, 55 de studenţi şi proaspăt absolvenţi au trecut printr-un program menit să îi dezvolte profesional pentru o carieră în industria prelucrării produselor petroliere.

Citește mai mult

Rompetrol Rafinare, un nou sort pentru producţia măştilor medicale de protecţie

Postat la 25 august 2020, ora 11 00

Rompetrol Rafinare prin divizia sa de petrochimie – unicul producător de polimeri din România a reuşit în ultimele 3 luni de zile dezvoltarea cu succes a unui nou produs, un sort special de polipropilenă dedicat măştilor medicale de protecţie. Acesta asigură stratul din mijloc al măştii, cel mai important pentru filtrarea şi protejarea împotriva agenţilor patogeni.

Citește mai mult