Comunicate de presă

Rezultate în creştere pentru Rompetrol Rafinare, în primul trimestru din 2023

Postat la 15 mai 2023, ora 18 05

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a atins, în primul trimestru din 2023, o cifră de afaceri brută consolidată de circa 1,3 miliarde de dolari, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citește mai mult

Rompetrol renovează locuinţele protejate pentru persoane cu dizabilităţi din Lazu, Constanţa

Postat la 10 aprilie 2023, ora 16 00

Rompetrol a realizat o investiţie de 330.000 de lei pentru renovarea şi dotarea celor două locuinţe maxim protejate destinate persoanelor adulte cu dizabilităţi din localitatea Lazu - centre aflate în coordonarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţiei Copilului Constanţa (DGASPC).

Citește mai mult

Progres de peste 80% în construcţia centralei pe cogenerare de pe platforma Petromidia

Postat la 21 martie 2023, ora 16 40

Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR) a făcut progrese considerabile în lucrările de punere în funcţiune a centralei pe cogenerare de pe platforma Petromidia, ajungând la peste 80% din totalul operaţiunilor, parte din proiectul început în luna mai 2021.

Citește mai mult

Primele centre de servicii integrate şi benzinării Rompetrol pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu)

Postat la 09 martie 2023, ora 11 30

Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR) şi Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în România, au deschis astăzi primele patru centre de servicii integrate de pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu), în apropierea oraşelor Pecica (km 558+380, stânga şi dreapta) şi Orăştie (km 340+500, stânga şi dreapta). Acestea au fost predate pentru utilare/dotare, operare şi întreţinere de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. către Rompetrol Downstream în baza unor contracte de concesiune de servicii atribuite prin licitaţie publică.

Citește mai mult