Postat la 20.12.2021, 15:46 Comunicate de presă

Comunicat de presă

Relatări mass-media din Polonia şi România, privind interesul manifestat de Polski Koncern Naftowy Orlen SA şi Chimcomplex faţă de Grupul KMG International.

Grupul KMG International N.V. (din care fac parte Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Well Services) ia act de relatările recente din mass-media din Polonia şi România, privind interesul manifestat de Polski Koncern Naftowy Orlen SA (PKN Orlen) şi Chimcomplex (CHOB) faţă de business-ul Grupului KMG International.

Ocazional, Grupul KMG International se angajează în discuţii cu diferite părţi cu privire la unele potenţiale tranzacţii şi/sau cooperări, care vizează diferite oportunităţi de dezvoltare, în măsura în care o astfel de colaborare poate aduce valoare adăugată sau sinergie activităţilor KMG International.

În prezent, nicio tranzacţie nu se află într-o etapă definitivă şi nu există o certitudine că va avea loc vreo tranzacţie cu oricare dintre potenţialii parteneri.