Postat la 04.07.2021, 12:13 Comunicate de presă

Informare incident actualizare 4

Compania depune toate eforturile pentru transferul rapid al celor doi colegi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca” către o clinică de specialitate din străinătate. Cu sprijinul autorităţilor şi în acord cu dorinţa familiilor, compania depune, în continuare, toate eforturile pentru transferul rapid al celor doi colegi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca” către o clinică de specialitate din străinătate.
 
Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialişti din Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului. În această dimineaţă, s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer.
 
Colegul de 27 de ani internat în Constanţa a început să meargă si se recuperează rapid dupa intervenţia chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare.
 
Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare şi KMG International. Compania este în contact direct cu toţi membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceştia vor fi recuperaţi complet.