Conducerea executivă

Felix Crudu Tesloveanu (1970)

Director General al Rompetrol Rafinare
Membru al Consiliului de Administraţie
 

Dl. Felix Crudu-Tesloveanu este Directorul General al companiei Rompetrol Rafinare începând din ianuarie 2020, deținând anterior poziția de Head of COO Office al Grupului KMG International. 

Dl. Felix Crudu Tesloveanu şi-a început în 1988 cariera în segmentul operaţional, unde a activat timp de 10 ani la rafinăria Petromidia. Apoi a ocupat, pe rând, funcţiile de Manager de Staţie în Constanţa, Coordonator Zonal, Coordonator Regional de Vânzări, Manager Regional de Vânzări, Director de Vânzări, Director de Operaţiuni şi Director General al Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului în România. În 2016 a preluat conducerea subsidiarei Grupului din Republica Moldova, iar apoi a fost numit Manager General al Rominserv Valves IAIFO. 

Dl. Felix Crudu Tesloveanu a absolvit Facultatea de Management Comercial din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” din Constanța. 

Dl. Felix Crudu Tesloveanu a fost numit, în baza aprobării Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare, în calitate de Director General al Societății începând cu 1 ianuarie 2020, pentru un mandat care va expira la data de 30 aprilie 2022. 

În temeiul Hotărârii nr. 6/2020 adoptată de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din 18 septembrie 2020, începând cu 1 octombrie 2020, a fost ales membru al Consiliului de Administraţie pentru un mandat care va expira la data de 30 aprilie 2022, data expirării mandatului administratorilor în funcţie.

Ramona Gălățeanu (1979)

Director Economic al Rompetrol Rafinare

Dna. Ramona - Georgiana Gălățeanu este Directorul Economic al Rompetrol Rafinare SA începând din 1 ianuarie 2021 pentru un mandat care urmează să expire la 30 aprilie 2022.

Începând cu martie 2016, până în momentul numirii în funcția de Director Economic al Rompetrol Rafinare, Ramona Gălățeanu a deținut funcția de Director Impozite la nivel de Grup, în cadrul KMG Rompetrol.

Anterior, dna. Gălățeanu a deținut numeroase funcții în cadrul entităților Grupului KMG International, aderând la Grup in 2002, în calitate de membru al echipei de Planificare și Managementul Performanței la nivel de Grup. În acest bloc a început ca Junior Analist, reușind să ajungă până în poziția de Manager al departamentului. Din 2009, a ocupat funcții de Director Financiar al societăților Rompetrol SA, respectiv KMG Rompetrol.

Ramona - Georgiana Gălățeanu este un economist prin definiție, absolvind Liceul Economic din Buzău, cu specializarea finanțe și contabilitate, urmând apoi cursurile Academiei de Studii Economice (ASE) București. În 2002, a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori.

Dna. Gălățeanu a fost numită Director Economic al Rompetrol Rafinare din 1 ianuarie 2021, ca urmare a Deciziei adoptate pe data de 16 decembrie 2020 de Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare SA.