Conducerea executivă

Felix Crudu Tesloveanu (1970)

Director General al Rompetrol Rafinare
 

Dl. Felix Crudu Tesloveanu este Directorul General al companiei Rompetrol Rafinare începând din ianuarie 2020, deținând anterior poziția de Head of COO Office al Grupului KMG International.

Dl. Felix Crudu Tesloveanu şi-a început în 1988 cariera în segmentul operaţional, unde a activat timp de 10 ani la rafinăria Petromidia. Apoi a ocupat, pe rând, funcţiile de Manager de Staţie în Constanţa, Coordonator Zonal, Coordonator Regional de Vânzări, Manager Regional de Vânzări, Director de Vânzări, Director de Operaţiuni şi Director General al Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului în România. În 2016 a preluat conducerea subsidiarei Grupului din Republica Moldova, iar apoi a fost numit Manager General al Rominserv Valves IAIFO.

Dl. Felix Crudu Tesloveanu a absolvit Facultatea de Management Comercial din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” din Constanța.

Dl. Felix Crudu Tesloveanu a fost numit, în baza aprobării Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare, în calitate de Director General al Societății începând cu 1 ianuarie 2020, pentru un mandat care va expira la data de 30 aprilie 2022.

Mircea-Ștefan Stănescu (1989)

Director Economic al Rompetrol Rafinare

Dl. Mircea-Ştefan Stănescu este Directorul Economic al Rompetrol Rafinare SA începând din 15 noiembrie 2018.

Începând cu anul 2017 până la numirea sa în funcția de Director Economic al Rompetrol Rafinare, dnul Stănescu a deținut funcția de Director Group Planificare și Managementul Performantei, având responsabilitatea principală în coordonarea, controlul și evaluarea performanței în cadrul grupului KMG International și a entităților afiliate.

Anterior, dnul Stănescu a deținut numeroase funcții în cadrul entităților Grupului KMG International, aderând la Grup in 2010, în calitate de contabil pentru Rompetrol Downstream. Începând cu 2012 până la sfârșitul anului 2016, a lucrat în cadrul unității de Trading și Supply Chain a KMG International, începând cu funcția de contabil managerial al KMG Trading AG până la nivelul de Finance Business Partner al unității de afaceri Trading.

Domnul Stănescu a absolvit Facultatea de Afaceri Internaționale și Economie din cadrul Academiei de Studii Economice București, precum și cea de Management și Inginerie din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. Mai târziu, și-a continuat studiile postuniversitare cu un masterat în logistică internațională, obținut la Academia de Studii Economice București.

Dl Stănescu a fost numit Director Economic al Rompetrol Rafinare din 15 noiembrie 2018 pentru un mandat care urmează să expire la 30 aprilie 2022, conform Deciziei nr. 2 adoptată de Consiliul de Administrație în data de 12 noiembrie 2018.