Rapoarte de sustenabilitate

Raportul de sustenabilitate se adresează stakeholderilor Grupului KMG International si are ca scop comunicarea progresului nostru in domeniul dezvoltarii durabile si consolidarea angajamentului față de creșterea transparenței cu privire la operațiunile noastre si impactul nonfinanciar.

Deși KMG International a devenit semnatar al Pactului Global al Națiunilor Unite în 2015, Grupul a început să raporteze performanțele sale nonfinanciare încă din anul 2013.

Rapoartele de sustenabilitate publicate in aceasta sectiune sunt elaborate de Grupul KMG International si cuprind informatii detaliate despre compania membra , Rompetrol Rafinare.

Pentru a asigura o accesibilitate facila investitorilor la Rapoartele de sustenabilitate, in luna octombrie 2020, Rompetrol Rafinare S.A. a decis sa creeze o sectiune distincta si pe propriul site www.rompetrol–rafinare.ro, dedicata Rapoartelor de Sustenabilitate, situata in sectiunea “Relatia cu Investitorii”, subsectiunea “Rezultate financiare si Rapoarte”. Drept urmare, la data de 14 octombrie 2020, Rapoartele de Sustenabilitate au fost postate de Rompetrol Rafinare in prezenta sectiune prin preluarea tuturor rapoartelor aferente anilor 2014 - 2019 de pe site-ul https://kmginternational.com, sectiunea Mediaroom/subsectiunea Rapoarte Grup. Pana la data mentionata anterior, aceste rapoarte au fost prezentate pe site-ul companiei mama, KMG International NV: https://kmginternational.com.